Start-up Nation 2017: Pachetul complet Banca Transilvania

bani-660x330.jpg

Antreprenorii selectati in programul prin care statul ofera ajutoare nerambursabile de maxium 200.000 de lei vor putea accesa de la Banca Transilvania Pachetul BT Start-Up Nation, care cuprinde credit punte, cont curent, Contul primul an gratuit, acces la traininguri si facilitate pentru prezenta online a start-up-ului, a informat, luni, institutia de credit, intr-un counicat remis StartupCafe.ro.

Banca Transilvania este una dintre bancile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pentru distributia Alocatiei Financiare Nerambursabile in cadrul programului de sprijin pentru IMM Romania Start-up Nation.

Programul Start-Up Nation si-a propus sa contribuie la stimularea infiintarii de companii si la incurajarea persoanelor cu spirit intreprinzator. in 31 iulie, a fost semnata Conventia de colaborare dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si bancile partenere, in vederea implementarii Programului Start-Up Nation in 2017, etapa care a urmat perioadei de inscriere in program a start-up-urilor, derulata in perioada iunie – iulie.

Pachetul BT Start-Up Nation, destinat antreprenorilor beneficiari ai Programului Start-Up Nation, cuprinde urmatoarele produse si servicii:

  • Credit punte
  • Cont curent la BT
  • Contul primul an gratuit
  • inrolare in BT Club si acces gratuit, timp de un an, la cursuri, traininguri si evenimente
  • Facilitatea Go Online: posibilitatea realizarii unui site de prezentare a afacerii sau propriul magazin online

Creditul-punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente – eligibile, aferente planului de afaceri – din programul de finantare pana la efectuarea transelor din ajutorul nerambursabil de maxim 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro). Dobanzile, comisioanele BT si comisionul de garantare a creditului de catre Fondul National de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil.

Dobanda fixa a creditului punte de la BT: 3,9%; Comision de acordare: 0,75%; Comision de gestiune lunara: 0,08%.

“Antreprenorii programului Start-Up Nation au sustinerea noastra, ca banca a oamenilor intreprinzatori. Pachetul de servicii care insoteste creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astazi la BT pentru firmele tinere. Este un debut in conditii foarte atractive: grant guvernamental, dobanda fixa pe perioada creditului si servicii suplimentare. Insa, intelegem foarte bine, provocarea principala ramane in sarcina antreprenorilor, cei care lanseaza aceste afaceri, creeaza locuri de munca si investesc resurse personale. Programul lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat este o initiativa cat se poate de binevenita, care va contribui la dezvoltarea economica a tarii. Atat intreprinzatorilor, cat si partenerilor programului le dorim succes si businessuri cat mai durabile”, a declarat luni Ömer Tetik, director general, Banca Transilvania.

Banca Transilvania este a doua banca din Romania, in functie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.000 de angajati, 500 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondiala.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.