APC Romania lanseaza Centrul de Resurse pentru Organizatiile de Consumatori

Incepand cu data de 16 noiembrie 2005, Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania implementeaza proiectul “Centrul de Resurse pentru Organizatiile de Consumatori – C.R.O.C.”. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE 2003 – Consolidarea Societatii Civile in Romania, Componenta 1 – Dezvoltarea Sectorului ONG si este implementat pe o perioada de 12 luni, avand un buget total de 39.890 Euro.

Proiectul isi propune sa contribuie la cresterea vizibilitatii organizatiilor neguvernamentale din domeniul protectiei consumatorilor prin dezvoltarea capacitatii acestora de a influenta, la nivel central si local, procesul de adoptare a deciziilor ce privesc interesele grupului reprezentativ pentru acestea – consumatorii.

Lansarea Centrului de Resurse pentru Organizatiile de Consumatori, APC-Romania va avea loc miercuri, 7 iunie 2006, ora 11.00, la Hotel Capitol, Bucuresti, Calea Victoriei nr.29, sector 1, unde va avea loc si o conferinta de presa.

Cu aceasta ocazie Centrul de Resurse pentru Organizatiile de Consumatori din cadrul APC – Romania va face public, studiile regionale privind situatia organizatiilor de consumatori din tara.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.