Conferinte: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, Braila si Galati 2006

Agentia de publicitate BTL Design isi continua seria de conferinte dedicate intreprinderilor Mici si Mijlocii. Dupa prima editie, care a avut loc la Oradea, si a reunit peste 100 de IMM-uri din judetul Bihor, etapele urmatoare sunt Braila si Galati, prevazute pentru doua zile consecutive: 21 si 22iunie.

Consacrat IMM-urilor, programul initiat de BTL Design doreste sa-i pregateasca pe oamenii de afaceri care activeaza in acest sector al economiei romanesti pentru momentul integrarii si pentru lunile de dupa aderarea Romaniei.

La Galati, pe 21 iunie, sala de conferinte din complexul Gradini Botanice, cuvantul de deschidere va fi pronuntat de autoritatile locale, si va avea ca tema “Sunt pregatite IMM-urile sa absoarba fonduri europene?” Vorbitorii invitati sunt Dumitru Nicolae, primar al Municipiului Galati, Mihai Capra, prefectul judetului si Eugen Durbacă, Presedinte al Consiliului Judetean Galati.

Prima plenara a lucrarilor va aborda solutiile pentru eficientizarea afacerii, mai precis solutii de transmisii de date cablu/wireless, solutii comunicatii mobile si fixe, solutii internet, infrastructura pentru afaceri, solutii de promovare.

A doua plenara, dedicata solutiilor financiare pentru dezvoltarea afacerii, va detalia oferte de creditare , programe de finantare, oferte de finantare bancara pentru IMM-uri, solutii de recuperare a creantelor, finantare din fonduri structurale si de coeziune.Moderatorul acestei plenare va fi Vasile Coman, redactor sef “Ghiseul Bancar”.

Aceleasi doua plenare, prima, dedicata solutiilor de IT si comunicatii, precum si infrastructurii de afaceri si a doua consacrata solutiilor financiare, vor fi dezvoltate si in fata IMM-urilor din judetul Braila.

Ambele conferinte, si cea de la Galati, pe 21 iunie, si cea de la Braila, pe 22 iunie, se vor incheia printr-o tombola pentru participanti, IMM-urile din sala, cu premii surpriza oferite de catre sponsori si organizatori.

Informatii suplimentare gasiti accesand urmatorul link:
Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Draft-urile programelor celor doua evenimente le gasiti aici:
Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Braila si Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Galati.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.