Proiectele viitorului la PM Vision 2006

Project Management Vision va avea loc in perioada 21-23 iunie 2006, la J.W. Mariott Grand Hotel Bucuresti. PMVision aduce la un numitor comun viziunea cu practica, misiunea cu strategia, valorile cu excelenta in afaceri.

Scopul evenimentului este imbunatatirea capacitatii de programare si administrare eficienta a resurselor publice si private, inclusiv a importantelor fonduri europene accesibile Romaniei in perioada 2007-2013, prin dezvoltarea cooperarii intre institutiile publice, mediul privat si profesionistii in PM.

Dintre subiectele conferintei amintim: Planul National de Dezvoltare 2007-2013 si Programele operationale, Fondurile si Instrumentele Structurale europene, situatia prezenta si viitoare a Fondurilor de pre-aderare, finantarea proiectelor prin piata de capital, credite bancare si fonduri de investitii, leadership si etica, managementul portofoliului de proiecte, managementul riscului, infrastructura si energie, Scrierea unei Cereri de Finantare pentru Fondurile Structurale, inclusiv aplicatii software Microsoft Project si Primavera dedicate managementului proiectelor.

PM Vision reuneste profesionisti ai managementului de proiect, care promoveaza o abordare deschisa, orientata nu numai pe transmiterea unor informatii si cunostinte de project management, ci si pe impartasirea propriilor succese si insuccese in practicarea managementului de proiect.

PM Vision 2006 se adreseaza top si middle managementului din companii private, din institutii publice, precum si din organizatii non-profit.

Informatii suplimentare la www.pmvision.ro .

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.