Conferinta Pasi catre reusita: Managementul Proiectelor

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, va participa joi, 22 aprilie, la conferinta “Pasi catre reusita: Managementul Proiectelor” organizata de programul de masterat Managementul Proiectelor derulat de Facultatea de Management si Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Managementul Proiectelor reprezinta cel mai bine vandut serviciu de consultanta in anul 2009 si se estimeaza ca situatia se va mentine si in cursul anului 2010, potrivit informatiilor din studiul “Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2009-2010” publicat de AMCOR in luna februarie 2010.

Conferinta “Pasi catre reusita: Managementul Proiectelor” va avea loc in sala Aula Magna (Piata Romana nr.6, sector 1, cladirea din str.Calea Bastiliei), incepand cu ora 15.

Tematica acestei conferinte se adreseaza tuturor celor care doresc sa descopere elementele cheie ale unui domeniu de actualitate, Managementul de proiect; voluntari care activeaza in organizatii neguvernamentale, tineri care se afla in prezent in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina o competenta suplimentara.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 75 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU, Manager AMCOR

Tel: +40 21 311.51.75

Email: [email protected]

Sursa: AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.