BRD a lansat o oferta de produse adresate IMM-urilor

Oferta de produse lansata de BRD este compusa din doua game de produse, “Ristretto IMM” si “Simplis” si isi propune sa satisfaca nevoile tuturor categoriilor de intreprinderi mici si mijlocii.

Gama “Ristretto IMM” se adreseaza microintreprinderilor si intreprinderilor mici si este declinata prin 3 pachete de produse: pachetul “Go”, pachetul “Master” si creditul pe card “Easy”. Gama “Ristretto” este caracterizata de proceduri de lucru simplificate, documentatie minima, rapiditatea deciziei de finantare – 15 minute, iar accesul la finantare nu este conditionat de constituirea de garantii materiale.

Pachetul “Go” se adreseaza start-up-urilor, IMM-uri infiintate de mai putin de un an, si cuprinde doua tipuri de credite, unul pentru investitii, celalalt pentru finantarea activitatii curente. Creditul pentru investitii are o valoare maxima de 75.000 RON, banca finantand maximum 75% din valoarea proiectului pe o durata de pana la 5 ani.
Pachetul “Go” mai cuprinde un credit pentru finantarea activitatii curente in valoare de maximum 35.000 RON, acordat pentru 12 luni, cu posibilitatea de prelungire la scadenta.

Pachetul “Master” cuprinde o linie de credit, un credit pe card, un credit pentru dezvoltare si un credit de investitii. Linia de credit permite acoperirea necesitatilor de capital de lucru cu fonduri de pana la 75.000 RON, pe o perioada de 12 luni. De asemenea, IMM-urile au acces la credite pe carduri de tip Business, de pana la 20.000 RON sau 5.000 EUR. Creditul se acorda pe 12 luni.

Creditul pentru dezvoltare se acorda pentru finantarea dotarilor cu echipamente, modernizari, capital de lucru pentru activitatea curenta. Valoarea maxima, rambursabila in 12 luni, este de 75.000 RON.

Cea de-a patra componenta a pachetului “Master” este creditul de investitii pentru achizitionarea de echipamente si/sau imobile. In valoare de maximum 75.000 RON, creditul poate fi rambursat in 5 ani si are o perioada de gratie de 6 luni.

Creditul “Easy” se acorda pe carduri Business si este in valoare maxima de 1.500 de RON, suma pentru care nu se solicita garantii. Creditul se acorda pentru 2 ani, iar raspunsul la cererea de finantare este imediat.

“Ristretto” este completat de gama de produse “Simplis”, adresata intreprinderilor mijlocii. “Simplis” regrupeaza solutii de creditare pe termen scurt, precum si credite de investitii si facilitati de creditare pe termen mediu, cu scheme flexibile de garantare, care includ posibilitatea de garantare prin FNGCIMM. Suma maxima care poate fi obtinuta prin creditele din gama “Simplis Credit” este de 400.000 RON.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.