Conferinta TIMM 2006

Conducerea Oficiului Teritorial penru Intreprinderi Mici sI Mijlocii si Cooperatie Constanta organizeaza joi, 15 iunie 2006, orele 11.00, conferinta de presa dedicată inaugurarii primei Editii regionale a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii – TIMM 2006 Constanta.

TIMM 2006 va reuni in perioada 15 – 17 iunie aproximativ 60 de firme, companii, institutii publice sau private, banci, firme de consultanta, productie publicitara, productie textila, marochinarie, lemn, plastic, panificatie, furnizoare de echipamente, materii prime si materiale etc.

Obiectivul Targului consta in promovarea spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltarii afacerilor si ocuparii fortei de munca in sectorul IMM, facilitarea contactelor intre potentialii intreprinzatori/intreprinderi mici si mijlocii si agentii economici/institutii publice sau private care ofera servicii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Scopul urmarit este de a facilita cresterea numarului intreprinzatorilor de succes si de a imbunatati performantele economice si tehnice ale IMM-urilor, prin stimularea si sustinerea acestora, precum si promovarea produselor si serviciilor romanesti.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.