Cat de pregatiti suntem sa intram in Uniunea Europeana?

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza in data de 29 iunie 2006 incepand cu ora 11.00, ziua de informare europeana “Cat de pregatiti suntem sa intram in Uniunea Europeana?”, in Sala de sedinte a Consiliului Judetean Suceava, str. Stefan cel Mare, nr. 36.

Acest eveniment constituie o initiativa in cadrul proiectului “Integrare prin comunicare si informare europeana in Regiunea Nord-Est”, EUR 2004 – 17/109057 finantat prin intermediul Programului de micro-proiecte Fondul Europa – SPP Europa Fund 2005, prin care se deruleaza o campanie de diseminare la nivelul Regiunii Nord-Est a informatiilor europene.

Campania va stimula analiza si dezbaterile privind impactul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor europene pe baza transferului de bune practici si a transparentei actiunilor Uniunii Europene in Nord-Estul Romaniei.

Proiectul se adreseaza in mod direct reprezentantilor administratiei publice locale, serviciilor publice descentralizate precum si institutiilor, organizatiilor, asociatiilor si societatilor comerciale din regiune, in calitatea lor de potentiali beneficiari directi ai politicilor, programelor si proiectelor de dezvoltare economica si sociala.

Pentru informatii suplimentare: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.