Romania intra in randul actorilor IMM la nivel European

Luni, 21 august 2006, la ora 10:00, in Aula Magna din Academia de Studii Economice din Bucuresti va avea loc deschiderea oficiala a celei de-a doua editii a Bucharest Summer University.

La acest eveniment vor participa personalitati precum Prof.dr Ovidiu Nicolescu- professor in cadrul Academiei de Studii economice din Bucuresti si Presedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Prof Dr. Dumitru Miron, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, domnul Stefan Popa, Presedinte Camera de Comert si Industrie a municipiului Bucuresti si domnul Bogdan Diaconu, consilier pentru privatiare in cadrul Primariei Sector 6.

Tema scolii internationale de vara din acest an, Pregatirea IMM-urilor pentru o economie bazata pe cunostinte presupune imbinarea cunostintelor teoretice cu cele practice. 50 de participanti, din 13 tari printre care: Franta, Italia, Germania, Portugalia, Albania, Israel, Moldova, Romania,etc vor lua parte pe langa cursuri si seminarii la vizite in IMM-uri din Bucuresti.

La sfarsitul celor doua saptamani participantii vor sustine un test in urma carora vor obtine cele 3 credite transferabile in regim ECTS.

Printre obiectivele Bucharest Summer University se numara constientizarea de catre participanti a implicatiilor economice, sociale si politice ale extinderii UE, promovarea realitatii romanesti in mediul extern si crearea unei noi clase de lideri europeni care au cunostintele si abilitatile necesare adaptarii unui mediu in continua schimbare.

Proiectul se afla la cea de-a doua editie, precedenta editie bucurandu-se de mare succes atat in randul participantilor cat si in cadrul invitatilor. Tema primei editii a fost “Integrarea diversitatii economice in Europa”.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.bsu.ase.ro.

Dragos Vintu – 0745034290

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.