Lansarea celei de a patra rude de finantare: Programului de Consolidare a Societatii Civile din Romania

World Learning for International Development (WL) anunta lansarea celei de a patra runde de finantare, din cadrul Programului de Consolidare a Societatii Civile din Romania (Romanian Civil Society Strengthening Program), finantat de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID).

Organizatiile eligibile pentru aceasta runda de finantare sunt organizatii romanesti care lucreaza cu si pentru persoanele cu dizabilitati. O atentie deosebita va fi acordata ideilor de proiect elaborate de federatii sau organizatii care lucreaza in parteneriat cu alte ONG-uri, institutii publice sau organizatii ale sectorului economic.

Organizatiile interesate de aceasta oportunitate de finantare sunt invitate sa elaboreze pre‐propuneri de proiecte urmarind:

i. Intarirea capacitatii organizationale de a reprezenta mai bine interesele persoanelor cu dizabilitati. In acest caz, World Learning va sprijini acele proiecte care vor consolida capacitatea organizationala si financiara a organizatiilor vizate;

ii. Implementarea campaniilor de advoccay si influentare a politicilor publice cu privire la problemele si nevoile persoanelor cu dizabilitati;

iii. Dezvoltarea si consolidarea parteneriatelor strategice cu institutii publice, alte organizatii neguvernamentale, precum si cu sectorul privat.

Organizatiile interesate trebuie sa trimita o scurta pre‐propunere de proiect (maxim 6 pagini) respectand cerintele si recomandarile WL, nu mai tarziu de 12 Septembrie 2006, ora 17.00.

Pre‐propunerile de proiect vor fi evaluate pe baza unor criterii competitive, iar organizatiile selectate vor fi invitate sa trimita propunerea de proiect detaliata.

Intrebari legate de continutul acestei runde de finantare pot fi adresate in scris (prin posta, fax sau e‐mail) pana la data de 28 August 2006, ora 17.00.

Ghidul aplicantului, raspunsurile la intrebari, precum si orice alte informatii legate de aceasta runda de finantare, vor fi publicate pe site‐ul programului World Learning.

Pentru mai multe detalii:

World Learning

Splaiul Unirii Nr. 4, Bl. B3, Tronson 2, Et. 1, Ap. 1 & 2, Sector 4

Bucuresti, 040031

Tel/fax: 031.104.2874 (5/6)

Email: [email protected].

Sursa: Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.