O noua reprezentanta a FNGCIMM SA in sprijinul intreprinzatorilor

FNGCIMM SA a deschis o noua reprezentanta in Sibiu, ca parte a strategiei de sustinere a intreprinderilor Mici si Mijlocii, prin dezvoltarea retelei de distributie a serviciilor sale financiare.

Noua reprezentanta, situata in Str. Samuel Brukenthal, Nr. 4, et.1, tel. 0269/213.124, a devenit operationala la inceputul acestei saptamani.

Ea se alatura celorlalte 10 reprezentante, celor 3 Filiale – Fonduri Locale de Garantare si Sucursalei Bucuresti, care constituie reteaua teritoriala a FNGCIMM SA.

Clientii reprezentantei SIBIU vor beneficia de toate produsele din portofoliul FNGCIMM SA, de la garantiile acordate clientilor IMM in completarea garantiilor proprii pentru creditele acordate de bancile comerciale, pana la finantarile directe sau cofinantarile pentru investitii sau capital de lucru si finantarile speciale destinate sustinerii activitatilor de export sau cele destinate sustinerii pensiunilor turistice rurale, in cadrul Programului de Dezvoltare Comunitara ECOAMBIENT.

Dezvoltarea continua a retelei si parteneriatul cu cele mai importante 19 banci comerciale din Romania fac ca garantiile si finantarile FNGCIMM SA sa fie operationale la nivel national.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.