Proiecte Phare la Pascani

La Grupul Scolar CF Unirea Pascani se desfasoara lucrarile pentru care a fost obtinuta finantarea Phare din anul 2002.

Desi termenul initial de finalizare a acestor lucrari a fost 1 septembrie, pentru derularea in bune conditii a lucrarilor cuprinse in programul de finantare, s-a obtinut o prelungire a termenului de finalizare a lucrarilor pana la 1 octombrie.

In tot acest timp, se continua primirea de echipamente pentru laboratoarele tehnice de auto, mecanica si electrotehnica din cadrul grupului scolar, echipamente care reprezinta de fapt tot o finantare Phare din anul 2003.

De asemenea, la CF Unirea s-a obtinut si o suplimentare de fonduri pentru reparatii in laboratoarele care au fost afectate de inundatiile din toamna anului trecut.

In plus, grupul scolar a fost cuprins si in finantarea Phare 2005 pentru reabilitarea scolilor afectate de inundatii, lucrarile urmand sa inceapa in luna februarie a anului urmator.

Printre operatiile de reabilitare vor fi incluse cel mai probabil lucrarile la infrastructura, fiind necesara in acest sens aducerea interiorului scolii la nivelul strazii, si amenajarea salilor de clasa si a grupurilor sanitare afectate de inundatii.

Sursa: Ziua de Iasi online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.