Convorbiri romano-franceze la INDAGRA 2006

Cea de-a XI-a editie a INDAGRA se va desfasura in perioada 8-12 noiembrie 2006 in Complexul Expozitional TIB-Romexpo.

Cu prilejul targului international INDAGRA 2006, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) va organiza conferinta internationala „From Farm to Fork” (De la ferma la furculita) in cadrul proiectului SAFO, care beneficiaza de co-finantare din partea Uniunii Europene prin programul Phare Small Projects.

De asemenea vor avea loc o serie de intalniri de afaceri romano-franceze, organizate in baza colaborarii dintre CCIB si partenerii francezi Metallurgie Rhodanienne si Equip’Agro.

Editia 2005 a targului international INDAGRA a reunit 556 de expozanti -dintre care aproape jumatate, firme straine, din 24 de tari, pe o suprafata totala de 26.651 mp.

SAFO – „Productie alimentara in conditii igienice, un mediu curat, consumatori sanatosi” este un proiect co-finantat prin programul Phare Small Projects al Uniunii Europene.

Obiectivul acestui proiect este cresterea gradului de constientizare a impactului aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, in special in ceea ce priveste aspectele legate de agricultura si industria agro-alimentara: adoptarea si aplicarea standardelor de siguranta alimentara si a masurilor privind productia si consumul de alimente.

O atentie deosebita va fi acordata agriculturii ecologice, ca oportunitate de initiere si dezvoltare a unor afaceri.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top