ANIMMC deruleaza Programul START

Prin Ordinul nr 181/2006 al Presedintelui Agentiei Nationale pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr 543/23.06.2006, cu completarile ulterioare care au fost publicate in Monitorul Oficial nr 730/25 august 2006, se va derula Programul START pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare.

Obiectivul urmarit este acela de a promova un sistem formativ care sa faciliteze mobilitatea tinerilor intre sistemul de invatamant si piata fortei de munca, precum si dezvoltarea aptitudinilor lor antreprenoriale, in scopul implicarii active in structuri economice private.

Cursurile de pregatire antreprenoriala se vor desfasura in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova.

Perioada de inscriere si de depunere a Formularului de inscriere, insotit de documentele justificative este 04 – 29 septembrie 2006.

Se acorda sprijin financiar sub forma de credit bancar in limita maxima a 10.000 euro sau echivalent in lei de catre Banca “CARPATICA” desemnata castigatoare in urma achizitiei publice si ajutor financiar nerambursabil (AFN) in limita a 20.000 RON.

Pentru mai multe detalii, accesati fisa Programului START.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.