Seminar: Locuri de munca mai sigure, mai sanatoase si mai productive

Camera de Comert si Industrie Brasov prin Euro Info Centre RO825 organizeaza in data de 6 octombrie 2006, orele 9:00 la Hotel Aro Palace, Salonul Alb, la seminarul cu tema: “Locuri de munca mai sigure, mai sanatoase si mai productive.”

Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca a lansat in luna iunie Initiativa pentru Locuri de Munca Sanatoase. Aceasta initiativa are scopul de a promova securitatea si sanatatea in munca, transferul de cunostinte, accesul la instrumente concrete si informatii utile pentru gestionarea riscurilor profesionale, protejarea sanatatii si cresterea productivitatii in intreprinderile mici si mijlocii.

In cadrul acestei initiative se va desfasura in Brasov seminarul “Locuri de munca mai sigure, mai sanatoase si mai productive”.

Seminarul se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii si reprezinta o oportunitate de a cunoaste cum pot fi asigurate cerintele din legislatia existenta si viitoare privind securitatea si sanatatea in munca. Cu ocazia seminarului va fi distribuit si un instrument de evaluare a riscurilor adaptat cerintelor IMM-urilor.

Participarea este gratuita, in baza talonului de inregistrare, in limita a 100 de locuri.

Pentru relatii suplimentare: Ioana Groza, Laura Oltianu

Tel/Fax: 0268 475000; 474170

Email: [email protected], [email protected]

http://eic.ccibv.ro/

Sursa: Camera de Comert si Industrie Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.