Situatia finala a Solicitarilor la procesul de selectie a proiectului Economia Bazata pe Cunoastere

1.436 de comune si orase mici vor participa la cea de-a doua etapa a procesului de selectie a proiectului Economia Bazata pe Cunoastere, coordonat de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Aceasta cifra reprezinta totalul comunitatilor care au completat corect Solicitarea de Participare si, conform unei analize sociologice detaliate, corespund cerintelor metodologice ale proiectului.

Din cele 1.436 de comunitati, 158 sunt orase, iar 1.278, comune.

Comparativ cu numarul comunitatilor care au fost invitate sa completeze Solicitarea de Participare, judetul Covasna are cea mai mare rata de raspuns – 88%, urmat de judetele Timis – 73%, Ialomita – 67%, Harghita – 63% si Mures – 62%.

Din totalul de 1.436 de comunitati, cele mai multe confirmari provin din judetul Timis, unde 69 de comunitati au raspuns invitatiei de participare. Urmeaza judetele Mures – 63 de comunitati, Iasi – 54, Bihor – 52 si Valcea – 51.

In ceea ce priveste regiunile geografice, pe primul loc s-a situat Transilvania – 357 de cereri de participare la procesul de selectie, urmata de Moldova – 333, Muntenia – 250, Oltenia – 182, Crisana-Maramures – 146, Banat – 99, Dobrogea – 61 si Bucuresti-Ilfov – 8.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.