Training pentru elaborarea si managementul proiectelor europene

Cursul international de instruire pentru elaborarea si managementul proiectelor europene – tehnologiile societatii informationale va avea loc in data de 25 – 27 septembrie 2006 la Hevíz, Ungaria.

Strategia de finantare pentru perioada 2007-2013 a fost revizuita, urmand a fi alocate mai multe fonduri pentru practic toate tipurile de organizatii europene, dar mai ales pentru sectorul IT. In acelasi timp insa, concurenta pentru accesarea fondurilor se va accentua, avand in vedere recenta extindere a Uniunii Europene pentru a include inca 10 membri, si viitoarea alaturare a inca doi membri.
 
Pentru a veni in intampinarea nevoilor de instruire ale potentialilor beneficiari, Europa Media Ungaria organizeaza o sesiune de training interactiv cu durata de 3 zile, in cadrul careia vor fi prezentate viitoarele programe europene dedicate sectorului ICT si vor fi furnizate cunostinte practice privind elaborarea propunerilor de finantare si managementul proiectelor.

Programul de instruire se adreseaza organizatiilor active in sectorul IT, participante in prezent la diverse proiecte europene si/sau care intentioneaza sa elaboreze sau sa participe la elaborarea propunerilor de proiect.
Participantii vor avea ocazia de a se informa, dar si de a se consulta cu experti si de a initia parteneriate internationale, departe de atmosfera obisnuita de lucru.

Programul va include prezentari:
– oportunitati de finantare a sectorului IT in perioada 2007-2013, comparativ cu 2000-2006;
– Fonduri Structurale si finantari regionale pentru proiecte IT;
– programe de sprijin pentru IMM-uri;
– programe comunitare;

precum si instruire practica:
– elaborarea propunerilor de proiecte;
– evaluarea propunerilor de proiecte;
– managementul proiectelor europene;
– gestiunea financiara a proiectelor;
– audit.

Taxa de participare este de 1290 euro + TVA 20%

Detalii pe site-ul: EU Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.