Seminar: Enterprise Project Management la Iasi

Trilex Consulting va fi prezenta in Iasi in 25 Octombrie pentru a oferi comunitatii de project manageri si oameni de afaceri, un seminar privind noul concept al conducerii unei organizatii prin proiecte.

Cu scopul de a contribui la realizarea cu succes a proiectelor, in cadrul programului de promovare a practicilor de project management in tara (Galati, Bacau, Ploiesti, Timisoara, etc) Trilex ajunge si la Iasi.

In cadrul acestui seminar vor fi dezbatute, problemele curente pe care project managerul le intilneste si ce metode si instrumente are la dispozitie pentru a le depasi. Acest seminar este sustinut de consultantii Trilex in cadrul evenimentului PM Day oferit de Codecs.

Seminarul se va axa pe conceptele moderne de portfolio si project management, utilizate de organizatiile care urmaresc imbunatatirea performantelor proiectelor si a randamentului portofoliului de proiecte strategice.

Participantii la eveniment vor asista la demonstratii live despre modul in care aceste concepte se pot transpune in practica proprie si a firmelor la care lucreaza prin aplicatia Microsoft EPM si cum pot imbina functionalitatile complexe dar familiare din Project Professional cu capabilitatile avansate de monitorizare, control si raportare status proiect ale Project Server 2003.

Trilex este o companie specializata în solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii.

Trilex aduce un plus de valoare in activitatea clientilor sai prin programe complete de instruire pentru management de proiect si solutii scalabile de Enterprise Project Management (EPM) care faciliteaza imbunatatirea performantei afacerii printr-o conducere centralizata, standardizata si structurata a tuturor initiativelor din organizatie.

Referintele excelente de la clienti precum: Raiffeisen Bank, BRD-Group Societe Generale, Petrom Service, Microsoft, Codecs, Interactive Systems & Business Consulting, Bunge Romania, Rompetrol, Siemens, Ral Computers etc se datoreaza profesionalismului consultantilor Trilex, certificati de institutiile din domeniu atat in tara cat si in strainatate: PMP, MBA, MCT, MCP.

Trilex este partener certificat Microsoft pentru solutii de Portfolio si Project Management, Microsoft EPM.

Evenimentul va avea loc in Iasi, Sala de Conferinte, Hotel Unirea.

Pentru mai multe informatii despre serviciile Trilex Consulting, vizitati Trilex.ro.

Persoana de contact:

Madalina Serban

Marketing Assistant

0723655642

021 631026

Sursa: Trilex Consulting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.