Subventii de la bugetul de stat pentru ONG-uri

Pina la data de 31 octombrie 2006, asociatiile si fundatiile din Roman care doresc sa poata beneficia de subventii de la bugetul de stat trebuie sa isi inregistreze solicitarile la registratura Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.

“Recent, a fost demarat programul pentru selectia asociatiilor si fundatiilor care vor primi subventii de la stat prin bugetul Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, in anul 2007. Termenul limita de inregistrare a cererilor de solicitare a subventiilor de la bugetul de stat este 31 octombrie 2006, ora 16.30.

Sint eligibile sa solicite subventii de la bugetul de stat asociatiile si fundatiile care au cel putin 12 luni de experienta in domeniul serviciilor sociale si care acorda servicii sociale unor beneficiari din mai multe judete ale tarii”, a declarat Claudia Chirila, directorul executiv al Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Neamt.

Pentru anul 2007 pot fi subventionate unitati de asistenta sociala prin care se acorda servicii pentru persoane virstnice, persoane tinere care parasesc sistemul de protectie a copilului, persoane victime ale traficului carne vie, persoane toxico-dependente, alte persoane aflate in dificultate – persoane cu venituri mici, persoane imigrante si refugiati, persoane fara adapost, persoane cu handicap, precum si copii separati sau cu risc de separare de parinti. Reamintim ca in Roman erau inregistrate, anul trecut, la Administratia Financiara, 198 de asociatii si fundatii.

Sursa: Ziarul de Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.