Credit pentru cofinantarea proiectelor europene la CJ Galati

Consiliul Judetean Galati va face un imprumut pentru cofinantarea proiectelor europene, astfel incat sa existe cat mai multe localitati care sa beneficieze de bani europeni pentru refacerea infrastructurii si dezvoltarea zonei rurale.

Potrivit presedintelui CJ, Eugen Durbaca, discutiile purtate cu reprezentantii unei banci din Galati au ajuns aproape de final, valoarea creditului fiind de 70.000.000 de lei, cu toate ca mai exista un rest de plata din imprumutul luat de CJ in mandatul anterior.

“Din vechiul imprumut mai sunt de achitat 12.000.000 de lei. Pana la finele anului, vom ramane cu o datorie de 10.000.000 de lei si bineinteles ca pe langa aceasta suma vom face inca un credit de aproximativ 70.000.000 de lei. Avem gradul de acoperire care ne permite contractarea creditului”, a precizat Eugen Durbaca.

Presedintele CJ sustine ca banii care vor proveni din noul imprumut bancar vor fi dirijati in mare parte pentru cofinantarea proiectelor europene, astfel incat sa existe cat mai multe comune care sa beneficieze de bani europeni pentru refacerea infrastructurii si dezvoltarea zonei rurale.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.