PM Forum 2006

Trilex Consulting prezinta in premiera in Romania, noua solutie Microsoft Enterprise Project Management 2007 pentru managementul portofoliului de proiecte.

Workshop-ul se va desfasura in cadrul PM Forum 2006, ilustreaza cum managerii, manageri de proiect si echipa de proiect pot aplica cele mai bune practici pentru managementul proiectelor folosind noua solutie integrata Microsoft EPM 2007 ( Portofolio Server / Project Server / Project Professional) in scopul cresterii performantei organizatiei lor.

Solutia Microsoft Enterprise Project Management 2007 ajuta directorii executivi si managerii de proiect sa conduca si sa organizeze activitatea proiectelor si programelor complexe pe care le deruleaza. Pe parcursul acestui workshop specialistii Trilex vor prezenta metode performante de management al portofoliului de proiecte cu accent pe:

Noutatile din solutia EPM 2007.

– Selectia proiectelor, prioritizarea si crearea unui portofoliu de proiecte optim organizatiei;

– Obtinerea rapida a planurilor de proiect, tinind cont de alocarea si disponibilitatea resurselor;

– Elaborarea bugetelor, monitorizarea si controlul costurilor;

– Crearea propunerilor de proiect;

– Managementul proiectelor – initierea, planificarea, executia si controlul lor;

– Analiza rapida a portofoliul de proiecte privind costurile, alocarea resurselor pe proiecte, profitabilitate, scenarii alternative, raportare de business.

In cadrul Workshop-ului sustinut de Trilex la PM Forum 2006 participantii vor primi gratuit noul CD Kit pentru Managementul Portofoliului de Proiecte. Acesta este un CD interactiv si contine solutii, informatii si instrumente dedicate managerilor.

Trilex este o companie specializata in solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii. Trilex aduce un plus de valoare in activitatea clientilor sai prin programe complete de instruire pentru management de proiect si solutii scalabile de Enterprise Project Management (EPM) care faciliteaza imbunatatirea performantei afacerii printr-o conducere centralizata, standardizata si structurata a tuturor initiativelor din organizatie.

PM Forum 2006 va avea loc pe 2 Noiembrie la Hotel JW Mariott Bucuresti.

Pentru mai multe informatii vizitati Trilex.ro

Contact:

Madalina Serban

Marketing Assistant

Tel: 0723 655 642; 021 637 1026

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top