Functionarii europeni in IMM-urile romanesti

Cincizeci de inalti functionari europeni vor lucra, timp de o saptamana, in diferite intreprinderi mici si mijlocii, din toata Europa, pentru a castiga experienta practica.

Comisarul european pentru intreprinderi, Gunter Verheugen, a declarat ca scopul acestei initiative este intelegerea mai buna a necesitatilor IMM-urilor. Comisarul european pentru intreprinderi va participa si el la acest stagiu.

Functionarii europeni, membri ai directiei generale pentru intreprinderi a Comisiei Europene, vor lucra in sectorul aeronautic, in cel farmaceutic, in sectorul serviciilor hoteliere si al restaurantelor, in domeniul tehnologiei informatiei, al constructiilor de masini si al industriei textile.

Cei cincizeci de functionari vor lucra in cadrul IMM-urilor din Romania, Austria, Cipru, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Portugalia, Slovenia si Spania, de acum pana la Sarbatorile de Paste.

Pana in anul 2009, cei 350 de administratori ai directiei generale pentru intreprinderi, care elaboreaza sau supravegheaza aplicarea legislatiei in domeniu, trebuie sa fi petrecut cel putin o saptamana in cadrul unui IMM.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.