Investkredit va acorda finantari de peste 100 milioane euro

Finantarile bancii austriece Investkredit in Romania vor depasi 100 milioane euro in 2006, a spus seful reprezentantei din Romania a Investkredit Bank, Claudius Serentz, cu ocazia deschiderii biroului de la Bucuresti. Peste jumatate din aceste finantari vor fi sume acordate pentru proiecte din domeniul imobiliar, inclusiv in proiecte dezvoltate in parteneriat cu societatea imobiliara pentru investitii Europolis.

Decalajul existent intre dobanzile la creditele in lei si la cele in euro, este in avantajul companiilor romanesti pentru a putea obtine finantari in moneda straina.

Finantarile oferite de Investkredit se axeaza pe sectorul companiilor mari si al investitiilor imobiliare, dar banca acorda servicii si pentru persoane fizice. Investitiile imobiliare ale Investkredit nu cuprind si zonele rezidentiale, acestea fiind acordate prin intermediul Volksbank Romania.

Investkredit Romania acorda finantari imobiliare structurate si pentru proiect, imprumuturi pentru corporatii, finantari pentru achizitii si imprumuturi in sistem de leasing imobiliar.

In domeniul imobiliar, Investkredit Romania a acordat finantari de peste 19 milioane euro pentru Fabian Romania Property Fund Limited pentru doua cladiri de birouri din Bucuresti si 21,7 milioane euro pentru finantarea centrului comerciual Real din Timisoara.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.