Seminar “Modalitati de promovare, autofinantare si finantare a IMM-urilor”

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, in parteneriat cu Consiliul Local al IMM Oradea, organizeaza in data de 28 Noiembrie 2006, orele 11:00, la Oradea, in incinta hotelului Continental, seminarul cu titlul “Modalitati de promovare, autofinantare si finantare a IMM-urilor”.

La eveniment sunt asteptati sa participe peste 50 de reprezentanti ai unor firme din Oradea si din judetul Bihor, precum si reprezentantii mass-media din Oradea, televziuni, posturi de radio si ziare.

Organizat in sala gri a hotelului Continental, seminarul programat pentru o durata de aproximativ doua ore si punctat de o pauza in care se va servi un bufet suedez, isi propune sa aduca in atentia intreprinzatorilor bihoreni modalitati moderne si eficiente de promovare si de finantare a afacerilor lor.

Programul evenimentului cuprinde prezentarea ofertei propuse de CNIPMMR, care vine in intampinarea nevoii IMM-urilor de a se promova, de a intra in legatura cu viitori parteneri de afaceri si de a fi informati in timp util in ceea ce priveste domeniul in care activeaza.

Sursa: Redactie Finatare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.