O noua reprezentanta FNGCIMM in Suceava

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a deschis o noua reprezentanta in Suceava, facilitand in acest fel accesul IMM-urilor locale la credite bancare, finantari si consultanta financiara.

Noua reprezentanta, situata in Bdul. George Enescu, Nr. 16, et. 2 a devenit operationala la inceputul acestei saptamani. Ea se alatura celorlalte 11 reprezentante, celor 3 Filiale – Fonduri Locale de Garantare si Sucursalei Bucuresti, care constituie reteaua teritoriala a FNGCIMM SA.

Clientii reprezentantei Suceava vor beneficia de toate produsele din portofoliul FNGCIMM SA, de la garantiile acordate clientilor IMM in completarea garantiilor proprii pentru creditele acordate de bancile comerciale, pana la finantarile directe sau cofinantarile pentru investitii sau capital de lucru si finantarile speciale destinate sustinerii dezvoltarii turismului si activitatilor de export.

Dezvoltarea continua a retelei si parteneriatul cu cele mai importante 19 banci comerciale din Romania au drept consecinta operationalitatea garantiilor si finantarilor FNGCIMM SA-IFN la nivel national.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.