Contractele de finantare pentru 3 proiecte de transport au fost semnate

finantare, contracte, fonduri, POS T, beneficiari, infrastructura

Primul proiect “Sistem de management al traficului de nave pe Canalul Dunare – Marea Neagra si de informare asupra transportului pe ape interioare”, situat pe AP 3, DMI 3.2, are un buget total de aproximativ 18.262.204 lei, din care circa 10.914.353 lei constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, restul sumei fiind asigurat de la Bugetul de Stat.

Cel de al doilea proiect “Sistem de masuratori topohidrografice pe Canalele Dunare-Marea Neagra si Poarta Alba-Midia Navodari”, situat pe AP 3, DMI 3.2, are un buget total de aproximativ 3.722.101 lei, din care circa 2.224.503 lei constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, restul sumei fiind asigurat de la Bugetul de Stat.

Cel de al treilea proiect “Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare – Marea Neagra si lucrari aferente infrastructurii rutiere si de acces in Portul Constanta”, situat pe AP 2, DMI 2.3, are un buget total de aproximativ 150.344.489 lei, din care circa 83.681.801 lei constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, restul sumei fiind asigurat de la Bugetul de Stat.

Beneficiarii celor trei proiecte sunt Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile S.A. Constanta, pentru primele doua, si Compania Nationala Administratia Posturilor Maritime S.A. Constanta, pentru cel de-al treilea.

Conform contractelor de finantare, cele trei proiecte mentionate vor fi finalizate pe parcusul anilor 2011, 2010, respectiv 2012.

Sursa: Ministerul Transporturilor si Infrastructurii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.