Proiecte cu finantare europeana intre Suceava si Abruzzo

Autoritatile sucevene au inceput discutiile cu reprezentanti ai autoritatilor din regiunea italiana Abruzzo, pentru punerea in aplicare a unor proiecte cu finantare europeana vizand intreprinderile mici si mijlocii, cresterea animalelor si prelucrarea produselor de origine animala.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, a declarat ca pentru proiectul de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii la Suceava se infiinteaza Agentia de dezvoltare locala, care va colabora in cadrul acestui proiect cu agentii similare din Italia si Malta.

Totodata, judetul Suceava si regiunea Abruzzo vor definitiva proiectele cu finantare europeana “Lactis” si “Carnis” pentru cresterea animalelor de rasa si prelucrarea produselor de origine animala. In prezent, se lucreaza la documentatii si studii de fezabilitate pentru obtinerea de fonduri europene in vederea sprijinirii acestor sectoare.

Judetul Suceava a incheiat, in 8 iulie, un protocol de colaborare cu regiunea italiana Abruzzo, aceasta fiind cea de-a sasea regiune europeana cu care Suceava are astfel de acorduri.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.