Piraeus Leasing – finantari de 180 milioane euro si 10 noi puncte de lucru

Piraeus Laesing, companie de leasing ce face parte din grupul de firme infiintat in jurul Piraeus Bank, a acordat in 2006 finantari in valoare de 110 milioane de euro si estimeaza pentru acest an o crestere de 63% a acestora pana la 180 de milioane de euro.

“Ne-am dublat afacerile anul trecut deoarece strategia noastra este sa le dublam in fiecare an. Am finantat contracte de 110 milioane de euro cu o forta de vanzari formata din 35 de oameni, ceea ce inseamna ca o persoana a incheiat contracte in valoare de trei milioane de euro”, a declarat Michalis Lachanas, managing director Pireaeus Leasing.

“Pana anul trecut aveam un singur punct de lucru la nivel national in Bucuresti, dar incepand de anul acesta vrem sa ne extindem in afara Capitalei si sa ne crestem punctele de vanzare la zece”, a spus Lachanas. Pieraus Leasing a deschis in 2007 doua puncte de lucru in Iasi si Constanta si intentioneaza sa mai deschida alte sase pana la vara. “Am decis sa ne extindem deoarece cooperam deja cu unii dealeri, am vazut ca exista potential in aceste zone”, a explicat Lachanas. Un procent de 70% dintre contractele finantate de Piraeus Leasing in 2006 au fost generate in Bucuresti si 30% din provincie.

“Pentru acest an vrem sa realizam finantari 50% in Bucuresti si 50% in provincie prin cresterea procentajului in afara Bucurestiului, deoarece vrem sa ne mentinem volumul de finantari din Capitala”, a mai spus directorul Piraeus Leasing.

“Strategia pentru 2007 prevede incheierea de contracte de finantare in valoare de 180 milioane de euro, cresterea numarului de angajati la 70 de la 42 cat avem in prezent si dublarea profitului in conditiile mentinerii marjei de profit actuale. Nu vrem sa sacrificam profitabilitatea in favoarea cotei de piata”, a explicat Lachanas.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.