IMM – uri europene la Botosani

Consiliul Local Botosani in parteneriat cu Asociatia Patronatului Judetean al
IMM Botosani si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani deruleaza
proiectul “EURIMM – Valorizarea actiunilor Uniunii Europene destinate afirmarii si dezvoltarii sectorului afacerilor mici si mijlocii prin informare specifica si dialog in parteneriat local reprezentativ”, cu finantare din Fondul Europa.

Prin proiect se doreste aducerea informatiei europene la Botosani si implicit
cresterea gradului de constientizare si implicare a IMM-urilor din Botosani in directia aplicarii politicilor si instrumentelor puse la dispozitia acestora de catre Uniunea Europeana in orizontul de timp post-aderare.

In cadrul proiectului vor fi organizate seminarii referitoare la politicile si programele de finantare europeana adresate IMMurilor, se vor realiza: afise, fluturasi, spoturi radio/TV, articole in presa scrisa, brosura
“Programele Uniunii Europene de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii” si un portal on-line (gazduit pe pagina web a Incubatorului de Afaceri Botosani). Se va infiinta Biblioteca IMM-urilor, care va functiona intr-un spatiu special amenajat in incinta Incubatorului de Afaceri Botosani, completand oferta de servicii prin care Incubatorul sprijina afacerile mici si mijlocii din municipiu si judet. Aceasta va facilita
accesul IMM-urilor la informare privind Uniunea Europeana, va fi dotata cu publicatii de specialitate, in cadrul ei antreprenorii, managerii si angajatii din IMM-urile locale putand consulta on-line resursele electronice ale Uniunii Europene.

Bugetul total al proiectului este de 56 720 Euro, din care 42 160 Euro
reprezinta contributia Uniunii Europene. Proiectul se va desfasura pe perioada a 11 luni (ianuarie – noiembrie 2007).

Pentru informatii suplimentare:

Adriana Zaiceanu

Telefon: 0231/530142, 0231/530143.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.