www.Finantare.ro – 4 ani de existenta online

www.Finantare.ro – portalul surselor de finantare din Romania – a implinit ieri, 18 februarie 2007, 4 ani de existenta in mediul online romanesc.

In decursul acestor ani, echipa Finantare.ro s-a straduit sa ofere utilizatorilor website-ului cele mai complete, corecte si actuale informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.

In cei 4 ani de activitate online, peste 1600 000 de utilizatori ai Finantare.ro au beneficiat gratuit de:

– 3014 stiri publicate pe site;

– 460 fise ale programelor de finantare accesibile organizatiilor active in Romania;

– 670 buletine informative trimise celor 8033 de abonati.

Finantare.ro a lansat in martie anul trecut “Finantare.ro Profesional“, un pachet complet de servicii dedicate consultantilor in managementul pe proiecte si finantarea afacerilor.

Apreciat de catre abonati ca fiind un serviciu “extrem de util si o inovatie pe piata consultantei in managementul de proiect, Finantare.ro Profesional introduce in mediul online romanesc noi concepte precum bursa online de consultanta (intermediere intre solicitantii de servicii de consultanta si firmele de consultanta membre ale Finantare.ro Profesional) sau bursa online de CV-uri in managementul proiectelor (servicii online de recrutare specializate pe managementul proiectelor).

Multumim celor care apreciaza munca noastra si uram tuturor utilizatorilor nostri: La multi ani!

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.