Fundatia Bethany informeaza copiii si tinerii pe teme europene

Fundatia Bethany deruleaza pe o perioada de 11 luni, in Iasi si Timisoara, proiectul “Europa mai aproape” – campanie de informare europeana a copiilor si tinerilor din centrele de plasament din Iasi si Timis.

Acest proiect are un buget total de 61.983 euro, din care 49.571 euro reprezinta finantare de catre Uniunea Europeana prin programul SPP Fond Europa 2006 si 12.412 euro reprezinta cofinantare din partea Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany, care implementeaza acest proiect, in parteneriat cu Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Iasi si Timis, Consiliul Judetean Timis si Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Muzica – Artele Spectacolului de Teatru.

Proiectul se adreseaza copiilor, tinerilor si angajatilor centrelor de plasament din Iasi si Timis, precum si populatiei din Iasi si Timisoara.

Proiectul isi propune sa contribuie la accelerarea procesului de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana, prin dezvoltarea unei campanii de informare care sa aduca informatia europeana mai aproape de copiii si tinerii din centrele de plasament si sa o adapteze la nevoile si interesele
lor.

Pentru mai multe informatii:

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany

Persoana de contact: Irina Maria

Str. Fagaras nr. 16 A, Timisoara

Tel/fax 0256 499431; 0356 401984; 0356 401985

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.