Botosani: Finantare pentru reteaua informatica a administratiei publice locale

Se pare ca eforturile Serviciului pentru Integrare Europeana, Cooperare Internationala, Dezvoltare Economica si Conducerea Serviciilor Publice Deconcentrate, din cadrul Prefecturii, de a realiza o retea informatica la nivelul administratiei publice din judet au efecte pozitive.

A fost facuta publica lista proiectelor aprobate spre finantare prin Fondul de Modernizare pentru Dezvoltarea Administratiei la nivel local. Pe aceasta lista se regasesc doua proiecte botosanene, la care Prefectura este partener, si care vizeaza achizitionarea de componente hardware si software pentru retea, precum si la pregatirea utilizatorilor pentru zona rurala.

Consiliul Local Mitoc va primi finantare europeana pentru proiectul “Parteneriat pentru dezvoltare”, iar Consiliului Local Vorona ii vor fi alocate fonduri pentru proiectul “Pas cu pas spre o administratie europeana”. Cofinantarea europeana, care se cifreaza in jurul a 90.000 de euro pentru fiecare proiect, este asigurata prin programul PHARE 2005/2006 – Reforma Sectorului Administratiei Publice.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.