Training: Managementul Ciclului de Proiect cu Fonduri Structurale

EUROLINK – House of Europe organizeaza in perioada 23 – 24 februarie, trainingul: “Managementul Ciclului de Proiect cu Fonduri Structurale” in cadrul “Programului national de pregatire sistematica cu recunoastere academica a expertilor si consultantilor pentru fonduri structurale”.

Modulul intensiv de “Management al ciclului de proiect cu fonduri structurale” se adreseaza institutiilor publice, comunitatilor si intreprinderilor autohtone si urmareste instruirea acestora in ceea ce priveste absorbtia fondurilor nerambursabile, care ar putea sprijini institutiile si companiile pentru ca acestea sa faca fata concurentei de pe piata comuna si ar imbunatati nivelul de trai al cetatenilor, prin dezvoltarea economica a regiunilor mai putin favorizate, dar si prin crearea de noi locuri de munca.

Participantii vor beneficia de o instruire punctuala si o informare atent conceputa pentru clarificarea oricarei nelamuriri in ceea ce priveste accesarea fondurilor structurale si de coeziune.

Trainingul are ca scop familiarizarea cu particularitatile managementului ciclului de proiect, fiind accentuata elaborarea, derularea si evaluarea proiectelor realizate cu fonduri structurale si de coeziune.

Prezentarea elementelor cheie managementului ciclului de proiect va fi axata pe etapele derularii Programului Operational Regional 2007-2013 (POR). Se urmareste astfel imbunatatirea conditiilor infrastructurale si ale mediului de afaceri, care sustin cresterea economica, pentru a face din regiunile Romaniei, in special din cele ramase in urma, locuri mai atractive pentru munca si investitii.

Ensight Management Consulting participara ca formator la acest training.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.