Forum deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic

Ajuns deja la cea de a VI a editie, Forumul deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic a instaurat deja o frumoasa traditie in peisajul R&D din Romania, constituind cea mai importanta platforma de comunicare pentru toti actorii implicati in domeniu: autoritatile centrale si locale, institute de cercetare, universitati, intreprinderi mici si mijlocii.

Si anul acesta Forumul se va desfasura pe durata a doua zile:

– Marti, 20 Martie, se va aborda o tematica larga referitoare la rolul inovarii in cresterea economica, din punct de vedere al cererii exprimate in intreprinderile mici si mijlocii cu accent pe orientarea regionala;

– Miercuri, 21 Martie, va aborda o tematica legata de noul Program cadru 7 al Uniunii Europene precum si de masurarea gradului de inovare in economia nationala in general si intr-un IMM in mod special.

Forumul se va bucura si anul acesta de o larga participare a unor prestigiosi experti, din tara si strainatate.

A VI a editie a Forumului deschis pentru Inovare si Transfer Tehnologic va avea loc pe 20 si 21 Martie 2007, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. Octavian Goga 2, sala Alexandru Ioan Cuza, etaj 4, tronson 3.

Daca sunteti interesat de a promova imaginea intreprinderii Dvs in cadrul Forumului, trebuie sa luati legatura cu dl. Daniel Cosnita, IBD/GTZ, T. 3190176, F. 3190181, email: [email protected]. Pe aceeasi adresa se poate trimite si confirmarea participarii la Forum.

Invitatia, Programul acestei manifestari, precum si Formularul de confirmare a participarii sunt disponibile aici:
Invitatie, Program, Formular.

Sursa: GTZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.