BCR implementeaza un Program de Integrare si Dezvoltare

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Grupului Erste, implementeaza un amplu Program de Integrare si Dezvoltare (IDP – Integration and Development Program), care vizeaza toate segmentele activitatii BCR, de la corporate, retail si managementul riscului, raportari si controlling, inclusiv Basel II pana la zona de operatiuni si IT (care cuprinde intre altele activitatile de reproiectare procese, achizitii si managementul proprietatilor) si alte functii suport (de exemplu resurse umane, marketing si comunicare).

Programul are in portofoliu peste 40 de proiecte, menite sa asigure atat dezvoltarea afacerilor cat si imbunatatiri functionale in modul intern de operare.

Proiectele se vor finaliza esalonat incepand cu acest an pana la mijlocul anului 2008.

Integrarea BCR in reteaua Grupului Erste Bank inseamna sa ofere aceleasi produse si servicii ca in celelate piete in care Grupul actioneaza, sa opereze la un nivel de calitate si mai ridicat, sa creasca grija pentru clienti si salariati, sa devina mai competitiva si mai eficienta. Un aspect foarte important este pregatirea intensiva a salariatilor pentru a avea o abordare puternic orientata spre client si spre vanzari.

Programul de Integrare este proiectat sa intareasca focalizarea pe client si pe nevoile acestuia si, in acest context, pe toata durata implementarii proiectelor, dezvoltarea afacerilor ramane sarcina cea mai importanta a BCR.

IDP este fundamentat pe principiile modelului de operare al Erste Grup si vizeaza in esenta separarea clara a liniilor cheie de afaceri ale bancii si anume corporate si retail – fiecare cu propria retea de distributie, coordonare si obiective specifice, simultan cu delimitarea clara a functiunilor de vanzari de cele de management al riscurilor si respectiv de administrare.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.