Training: Scrierea propunerilor de finantare pentru fondurile europene

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) organizeaza in perioadele: 8-10 martie, 29-31 martie, training-ul “Scrierea propunerilor de finantare pentru fondurile europene”.

La sfarsitul cursului, participantii vor sti care sunt elementele si structura unui proiect; vor putea sa identifice sursa de finantare potrivita pentru ideea lor de proiect; vor realiza o schita de propunere de finantare pornind de la o nevoie reala; vor intelege etapele si procesul de selectie a propunerilor de finantare.

Structura:

– Elementele unui proiect;

– Drumul de la proiect la propunerea de finantare: fonduri disponibile, alegerea finantatorului, completarea cererii de finantare;

– Procesul de evaluare si selectie a cererii de finantare;

– Recomandari, modele de succes.

Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice si altor persoane interesate.

Cursul este organizat pentru minim 10 si maxim 15 persoane.

Bonus: consultanta gratuita prin e-mail, timp de 3 luni (de la incheierea cursului) si de asemenea, dupa 6 luni, departamentul de training si consultanta al FDSC va evalua impactul cursului, modul in care participarea la aceste sesiuni de instruire a contribuit la imbunatatirea activitatii fiecarui cursant, in domeniul abordat in cadrul cursului la care a participat.

Data limita inscriere: 5 martie (pentru cursul din 8-10 martie), 26 martie (pentru cursul din 29-31 martie).

Pentru mai multe informatii:

Andreea Sorescu, Training Manager

Telefon: 021 310 01 77

E-mail: trainin[email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.