De la idee la bani. Fondurile Structurale pentru IMM-uri

Din dorinta de a a aduce informatiile cu privire la finantarile nerambursabile actuale si viitoare cat mai aproape de IMM-urile brasovene, GO PLAN a organizat in perioada 23 – 25 februarie 2007 o sesiune de pregatire in vederea accesarii Fondurilor Structurale.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, Oficiului Teritorial Brasov, din strada Prahova nr.2.

Au participat 20 de reprezentanti ai IMM-urilor din Brasov, Sacele, Baia Mare, Ramnicu – Valcea, Bucuresti, Vistea de Sus, Fagaras. Invitati speciali au fost reprezentantii Consiliului Concurentei, precum si Directorul Agentiei de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov, domnul Ionut Tata.

Pe parcursul celor 3 zile de desfasurare, au fost prezentate liniile de finantare actuale, cadrul general al Fondurilor Structurale, specificul fiecarui Program Operational lansat ca si propunere in momentul de fata.

Participantii au fost capabili sa identifice programele pentru care activitatile lor specifice vor fi eligibile, au cunoscut care sunt cerintele si continutul unei cereri de finantare, cum anume se pregateste un dosar pentru achizitii publice, ce variante alternative se pot gasi in asigurarea cofinantarii.

Datorita feedback-ului pozitiv primit in urma realizarii evenimentului, GO PLAN pregateste o noua sesiune de pregatire in vederea accesarii Fondurilor Structurale, adresata in special IMM-urilor din domeniul: turism, IT si resurse umane.

Perioada programata este 16 – 18 martie 2007, in sala de conferinta a Hotelului Ambient din Brasov.

Multumim tuturor participantilor pentru incurajarile aduse in sustinerea acestui program.

Pentru informatii suplimentare:

Angelica GALUSCA

Telefon: 0722/ 209175

E-mail: [email protected]

GO PLAN.

Sursa: GO PLAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.