Targ National de Proiecte cu tema responsabilitatea sociala corporatista

Targul National de Proiecte cu tema responsabilitate sociala corporatista este deschis pentru participare companiilor, ONG-urilor si institutiilor publice. Expozantii au ocazia de a prezenta proiecte de responsabilitatea sociala pe care le-au implementat sau sustinut, oferind vizitatorilor o imagine despre organizatiile pe care le reprezinta dar si exemple de actiune in domeniul mentionat.

Evenimentul se va desfasura in perioada 30-31 mai 2007.

Prin proiectele prezentate se va realiza un schimb de experienta, dar si un contact direct intre posibili parteneri. ONG-urile vor putea castiga sprijinul financiar al unor companii pentru implementare iar companiile isi vor putea concentra resursele spre proiecte si organizatii capabile sa ofere expertiza si capacitatea manageriala necesara atingerii obiectivelor sociale propuse dar si a celor care tin de vizibilitatea proiectului si impactul comunitar.

Conferinta CSR va fi o alta componenta a evenimentului si se va desfasura in paralel cu targul de proiecte abordand teme de discutii grupate generic astfel: CSR in Romania; Cadrul legal de implicare in proiectele de CSR; Marketingul si publicitatea proiectelor de responsabilitate sociala; Rolul mass media in proiectele de CSR; Rolul cercetarii sociale in implementarea CSR.

Pentru mai multe informatii:

Marius Haratau

Tel/fax: 0332 751 463

Fax: 0332 814 900

Mobil: 0724 556 173

Email: [email protected]

Angela Achitei

Telefon: 0745 609 209

Email: [email protected].

Sursa: InfoGraphic Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.