Workshop despre redactarea scenariului si dezvoltarea proiectului

In perioada 4-5 mai 2007, va avea loc workshop-ul “Redactarea scenariului si dezvoltarea proiectului”.

Workshop-ul se adreseaza profesionistilor din industria cinematografica si de televiziune din Romania.

In cadrul cursului, participantii vor afla pasii individuali ai dezvoltarii scenariului si proiectului audio-vizual, diferitele moduri de a spune o poveste, conceptele majore ale dezvoltarii dramaturgiei/scenariului si modul in care ele se raporteaza la felurite tipuri de povesti si traditii narative, evaluarea pitch-ului, informatii despre cele mai importante piete de co-productie focalizate pe proiecte din regiune si procedura de acces la fondurile din domeniu.

Scopul general al workshop-ului este de a oferi informatii utile autorilor de scenarii, de a inspira deschidere si vointa de a colabora in cadrul echipei de creatie (autorul – regizorul – producatorul) si de a creste oportunitatile accesului la piata pentru profesionistii talentati din Romania.

Acest workshop este primul dintr-o serie de sapte sesiuni de training organizate in cadrul proiectului PHARE 2004/016-772.03.15.02.

Proiectul PHARE “Dezvoltarea si consolidarea expertizei profesionale in domeniul audiovizual romanesc” isi propune sa asigure implementarea acquis-ului comunitar in sectorul audiovizual din Romania.

Termenul limita pentru inscriere este
20 aprilie 2007.

Pentru mai multe informatii:

Ioana Moldoveanu

George Hari Popescu

Telefon: 031 104 8990

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.