Seminar: Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri

Bucuresti Templus Advertising, in parteneriat cu Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii Ploiesti, organizeaza vineri, 27 aprilie, la Ploiesti (hotel Central, sala Polivalenta), intre orele 9.30 si 15.00, seminarul cu tema “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”

Seminariile “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri” organizate de Templus Advertising vin in intampinarea mediului de afaceri reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii, prin facilitarea intalnirilor directe atat cu reprezentantii administratiei locale cat si cu persoane cu functii de decizie din cadrul bancilor si a altor institutii implicate in activitatea financiar-bancara ce dezvolta programe dedicate sectorului IMM.

Seminariile fac parte din campania “Activ Investor” initiata de Templus in urma cu doi ani, si care cuprinde peste 25 de evenimente B2B, organizate in 18 orase importante din tara si in Bucuresti, campanie care a reunit la masa dialogului ministrii, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale din fiecare zona, ai institutiilor care au incidenta asupra mediului de afaceri autohton si peste 3000 de intreprinzatori.

Evenimentul “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri” este menit sa aduca in atentia institutiilor financiar bancare si de stat problemele legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii dar si solutiile reale de acces la fondurile de investitii. Astfel, in cadrul discutiilor vor fi prezentate toate liniile de finantare disponibile pentru acest segment, incluzand credite, programe de finantare externe, granturi, programe de finantare de la bugetul de stat, dar si solutiile oferite pentru Start-up-uri.

In acest fel, oamenii de afaceri si reprezentantii firmelor vor putea afla direct de la reprezentantii bancilor, cu decizie directa in procesul de creditare, care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga un solicitant de credit si cum se intocmeste un dosar de credit. De asemenea, in cadrul sesiunilor de discutii se vor putea afla mai multe informatii despre creditele de refinantare.

Avand in vedere importanta componentei informatice in activitatea oricarei firme, dezvoltatorii de solutii si produse IT&C isi vor prezenta produsele si serviciile adresate intreprinzatorilor mici si mijlocii. Asfel, reprezentanti la cel mai inalt nivel ai companiilor de IT&C vor prezenta modalitatile prin care solutiile si aplicatiile informatice pot duce la cresterea productivitatii firmelor, aducand valoare adaugata.

La eveniment participa oficiali din cadrul Administratiei locale, Agentiei pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Directiei Finantelor Publice, Oficiilor Judetene de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM, ai companiilor de IT&C, consultanti financiari si oameni de afaceri.
Evenimentul va fi mediatizat in mass-media centrala si locala.

Parteneri: BCR, Romtelecom, Libra Bank, Sodexho, CEC Ploiesti, FNGCIMM, Senior Software, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media: Finantare.ro, Ziarul Financiar, Romania Libera, Smart Bank, Smart Financial, Bani si Afaceri, Comunicate Media, Alpha Tv Ploiesti, Telegraful de Prahova.

NOTA: Participarea firmelor la eveniment este gratuita.

Pentru mai multe informatii:

Valentina Moraru

Director general Templus Advertising Bucuresti

E-mail: [email protected]

Tel mob: 0748 881 356

Tel: 021 319 25 98

Fax: 021 319 3766

Templus Advertising.

Sursa: Templus Advertising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.