AFCN – sesiune de informare in legatura cu fondurile gestionate

Administratia Fondului Cultural National (AFCN) deruleaza un program de informare, care se adreseaza potentialilor beneficiari ai AFCN: artisti, organizatii neguvernamentale, producatori, mestesugari populari, institutii publice, persoane fizice autorizate, societati comerciale care deruleaza activitati culturale.

Intalnirea are loc in Sibiu, 27 aprilie 2007, incepand cu orele 16.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Sibiu, Str.Calea Dumbravii nr. 34 A.

In cadrul sesiunilor de informare sunt prezentate elementele necesare pentru accesarea fondurilor gestionate de catre AFCN, cat si principiile generale de scriere si de administrare ale unui proiect cultural.

Sunt anuntate noile reglementari de concurs, conditiile de eligibilitate, prioritatile de finantare, suma disponibila in sesiunea de finantare AFCN.

De asemenea, se organizeaza intalni de lucru pentru beneficiarii contractelor de finantare pentru anul 2007. Palierul destinat organizatiilor cofinantate urmareste imbunatatirea modului in care se deruleaza in prezent contractele de finantare, prin consultari pe probleme financiare.

Pentru mai multe informatii:

Liliana Popescu

Telefon: 0269 212 883, 0723 887 102

Fax: 0269 211 494

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.