In mai, ANIMMC va lansa 2 programe in valoare de 50 milioane de lei

In mai, Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) va lansa doua programe de finantare in valoare totala de aproximativ 50 de milioane de lei, a declarat, purtatorul de cuvant al institutiei, Eduard Dragusin.

Programul de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare este cel mai mare program dezvoltat de ANIMMC, beneficiind de un buget de aproximativ 40 milioane lei, in timp ce programul START pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare va avea opt milioane de lei.

De aceasta data inscrierile se vor face online.

“Pe viitorul site al ministerului va fi o sectiune in care patronii se vor putea inregistra. Deocamdata atat site-ul ministerului este in constructie, insa la momentul in care vom lansa programele vom oferi exact modalitatile de aplicare la aceste doua programe”, a spus Dragusin.

Purtatorul de cuvant a precizat ca modificarea procedurii de aplicare este diferita pentru ca programele ce urmeaza a fi lansate sunt total diferite fata de cele sase.

Sursa: Bloombiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.