Training gratuit pentru IMM-uri

ASTAR Institute – Romania ofera doua sesiuni de training gratuit de prezentare a fondurilor europene. Centrul de cercetare este nou infiintat in Romania si ofera, prin expertiza membrilor fondatori, servicii de consultanta si training in ceea ce priveste abordarea si asimilarea fondurilor europene, problema cu care Romania se confrunta in aceasta perioada de inceput, ca noua membra UE.

Conferinta va fi prezentata de unul din membrii fondatori ai ONG-ului, experta pe probleme UE, Dna. Angele Giuliano, care va fi prezenta pe parcursul intregii saptamani in Timisoara pentru eventuale intalniri si intrebari din partea participantilor.

Vor avea loc doua sesiuni cu acelasi continut, tocmai pentru a raspunde agendelor incarcate ale managerilor. Avand o experienta de mai bine de sase ani in domeniu, atat ca partener, cat si ca evaluator si cosultant, este omul potrivit pentru a traduce domeniul destul de divers si prea putin cunoscut in tara noastra. Dna. Angele Giuliano va prezenta notiuni introductive in ceea ce priveste acest domeniu, va explica fondurile centralizate si descentralizate, va aduce exemple de succes ale unor organizatii care au beneficiat si s-au dezvoltat cu ajutorul acestor finantari si va oferi sfaturi celor care sunt interesati, in mod particular si cu cazuri concrete.

Cele doua conferinte vor avea loc marti si vineri (29.05 si 01.06) incepand cu ora 16.30 in Sala Timis din cadrul Centrului Regional de Afaceri (Camera de Comert – Timisoara, str. Eroilor de la Tisa, nr. 22). Se deschide astfel seria a ceea ce va deveni “EU Clinic” o prezenta permanenta de training in domeniul fondurilor europene, demonstrand astfel disponibilitatea membrilor ASTAR Institute de a sustine mediul de afaceri.

Institutul este o organizatie non-profit, infiintata pentru a sustine dezvoltarea regionala si pastrarea capitalului uman in regiune, pentru a sustine astfel dezvoltarea zonei. Fondatorii acestui ONG, de nationalitate britanica si malteza, au ca obiectiv principal sustinerea atat a domeniului cercetarii si tehnologiei informatiei, cat si a celui sociologic si medical. ASTAR Institute propune consultanta in cadrul unor proiecte care se desfasoara de multa vreme in Europa, si anume cele aflate la intersectia celor trei domenii – medical, social si IT&C: eHealth, eInclusion si eLearning.

Prin urmare ASTAR Institute poate oferi cercetare in domeniul oportunitatilor de finantare europene, inclusiv alerte pe email cu privire la propunerile disponibile, evenimente, posibili parteneri de proiect, oferte de parteneriat in domeniul IT si licitatii, oferte personalizate si informatii cu privire la fondurile acordate de Uniunea Europeana, infomatii adaptate profilului organizatiei din care faceti parte, redactarea dosarului de finantare UE, gasirea unor parteneriate pentru proiectele din care ati putea face parte, consultanta, training si workshop-uri, instruire in ceea ce priveste Uniunea Europeana, asistenta in negocieri cu Uniunea Europeana, vizite de sustinere a proiectelor dumneavoastra la Bruxelles si Luxembourg, management si redactarea rapoartelor in timpul desfasurarii proiectului din care faceti parte.

Pentru a participa va rugam sa trimiteti un email de confirmare a prezentei, care sa contina data la care ati dori sa participati, numele dumneavoastra, firma din care faceti parte, un numar de telefon de contact (fix si mobil), adresa de email, precum si data la care doriti sa participati, la urmatoarea adresa: [email protected], pana la data de 26 Mai 2007.

Cei interesati vor participa la conferinte pe baza confirmarilor trimise la adresa de mail de mai sus.

Locurile sunt limitate, cate 50 in fiecare sesiune.

Sursa: ASTAR Institute – Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.