Seminar: Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-urile din Constanta

TEMPLUS ADVERTISING Bucuresti, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii – Oficiul teritorial Constanta, organizeaza la Constanta – vineri, 25 mai 2007, intre orele 9.30 – 14.00, la hotel Ibis, sala Ovidiu, un seminar adresat segmentului IMM.

In cadrul acestuia se vor dezbate probleme legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii, se va discuta despre cadrul legislativ actual ce reglementeaza mediul economic autohton.

De asemenea, se vor prezenta cele mai viabile oferte de produse si servicii adresate acestui segment, oferte ce vor fi sustinute in fata intreprinzatorilor de catre reprezentantii unora din cele mai importante institutii financiar bancare si companii IT&C. Bancile prezente la seminar vor veni cu oferte de creditare atractive si accesibile intreprinzatorilor mici si mijlocii, asa incat, acestia vor avea de unde alege.

Cel mai important operator de voce si Internet din Romania, Romtelecom, va prezenta oamenilor de afaceri constanteni pachetele de servicii pentru firme, concepute astfel incat, atat companiile care sunt la inceput de drum, cat si cele mai vechi pe piata, sa poata alege pachetul de servicii care este conform cu nevoile lui si cu puterea de cumpare.

La seminarul “Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri”, intreprinzatorii din zona au posibilitatea sa dialogheze cu autoritatile locale, cu reprezentantii Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii liberale, cu cei ai Directiei Finantelor Publice, ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala si ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, dar si cu reprezentantii celor mai importante institutii financiar bancare si companii IT&C de pe piata. De asemenea, vor raspunde intrebarilor pe care le au intreprinzatorii, membri ai Parlamentului si ai Comisiei Europene.

Parteneri ai evenimentului de la Constanta sunt BCR, Romtelecom, BRD, CEC, Libra Bank, ATTO Soft, FNGCIMM, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media: Finantare.ro, Ziarul Financiar, Radio Romania Actualitati, Romania Libera, Pro Tv Constanta, Pro FM, Observator, Jurnal de Constanta, Ziua, Cuget Liber, Atitudinea, Replica, Bani si Afaceri, Comunicate Media, Smart Bank, Smart Financial.

NOTA: Firmele invitate la seminar nu platesc taxa de participare la lucrarile seminarului. De asemenea, coffee-breakul si bufetul sunt gratuite.

Detalii despre campania de evenimente B2B pe care a initiat-o Templus Advertising in urma cu aproape 3 ani si care se va derula si in 2007, gasiti pe site-ul companiei TEMPLUS.

Pentru mai multe detalii:

Telefon: 021 / 319 37 66

E-mail: [email protected].

Sursa: Templus Advertising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.