Curs: Protectia mediului – cerinta obligatorie in proiectele cu finantare prin fondurile structurale

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Centrul de Afaceri “Marea Neagra” – President, Mangalia (CAMNP) organizeaza cursul cu tema “Protectia mediului – cerinta obligatorie in proiectele cu finantare prin fondurile structurale”.

Evenimentul se va desfasura in perioada 7-9 iunie 2007, la Centrul de Afaceri “Marea Neagra” – President din Mangalia.

Cursul se adreseaza specialistilor in protectia mediului, precum si persoanelor cu responsabilitati in elaborarea si implementarea proiectelor in cadrul companiilor, ONG-urilor, autoritatilor publice etc. Evenimentul este organizat in contextul in care proiectele finantate prin fonduri structurale vor trebui sa fie in conformitate cu politicile si actiunile Uniunii Europene, inclusiv cu cele privind protectia mediului.

Structura de curs propusa vizeaza, pe de o parte, organizarea si consolidarea cunostintelor participantilor, iar pe de alta parte, dezvoltarea deprinderilor practice necesare valorificarii finantarilor nerambursabile. Pentru fiecare tematica abordata, prezentarea teoretica va alterna cu discutii si dezbateri. Lectorul care va sustine acest curs are o experienta de peste 15 ani in consultanta si formare, avand expertiza in ceea ce priveste fondurile structurale si instrumentele de pre-aderare, managementul de proiect, proiectele de infrastructura urbana, managementul financiar si achizitiile publice.

Costul participarii se ridica la 475 lei (TVA inclus)/persoana, la care se adauga pachetul de servicii turistice complete, cu cazare in camera dubla (380 RON/persoana) sau single (428 lei/ persoana), cheltuielile de transport fiind suportate de catre participanti.

Data limita de inscriere este
4 iunie 2007.

Pentru mai multe informatii:

CCIB – Compartimentul Integrare Europeana

Bogdan Zaval si Monica Dimitriu

Telefon: 021 / 319 01 05, 319 54 41

Fax: 021 / 319 26 96, 031 / 811 59 79

E-mail: [email protected], [email protected]b.ro.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.