Curs: Managementul si scrierea proiectelor finantate din Instrumentele Structurale ale Uniunii Europene din perioada 2007-2013

Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu firma SC OMICRON CONSULTING SRL organizeaza, in perioada
4-6 iunie 2007, un curs cu tema „Managementul si scrierea proiectelor finantate din Instrumentele Structurale ale Uniunii Europene din perioada 2007-2013”.

Scopul cursului: invatarea de catre participanti a metodelor de programare, identificare, concepere, finantare, implementare si evaluare a proiectelor.

Grup tinta: Specialistii care vor scrie si conduce proiecte: operatori economici, autoritati locale si ONG-uri, care au identificat proiecte si au format echipa care va conduce si va implementa proiectul de la faza de concepere pana la evaluarea finala.

Lector: Domnul Pavel Marculet – director general, firma de consultanta OMICRON CONSULTING, consultant AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania), membru al ASAPRO (Asociatia Specialistilor in Achizitii Publice in Romania).

Specialistii care participa la curs trebuie sa fi participat la o forma de curs de initiere privind Instrumentele Structurale.

Pentru mai multe informatii:

Telefon: 021 / 319 01 55

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top