Cele mai bune solutii de finantare a afacerilor mici si mijlocii prezentate in cadrul seminarului de la Sfantu Gheorghe

Oamenii de afaceri din judetul Covasna sunt invitati sa participe miercuri,
8 iunie intre orele 9.30-14.00, la hotel Castel, sala Saint George Palace, la un eveniment ce le este adresat, in cadrul caruia vor afla o multime de informatii utile.

Se vor dezbate probleme legate de finantarea segmentului IMM, de cadrul legislativ actual ce reglementeaza mediul economic autohton si se vor prezenta cele mai noi oferte de produse si servicii adresate acestui segment.

Cu aceasta ocazie, oamenii de afaceri prezenti vor avea posibilitatea sa dialogheze cu autoritatile locale, cu reprezentantii Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, cu cei ai Directiei Finantelor Publice, ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala si ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.

Institutii financiar-bancare si companii IT&C importante de pe piata vor raspunde oricarei probleme ridicate de oamenii de afaceri prezenti, in ideea obtinerii unor solutii personalizate, astfel incat fiecare intreprinzator sa gaseasca oferta care sa raspunda exact necesitatilor pe care le are. Practic, bancile prezente la seminar vor veni cu oferte de creditare atractive si accesibile intreprinzatorilor mici si mijlocii, asa incat, acestia vor avea de unde alege.

Cel mai important operator de voce si Internet din Romania, Romtelecom, va prezenta oamenilor de afaceri din Covasna pachetele de servicii pentru firme, concepute astfel incat, atat companiile care sunt la inceput de drum, cat si cele mai vechi pe piata, sa poata alege pachetul de servicii care este conform cu nevoile lui si cu puterea de cumpare.

Vor fi prezente la acest eveniment si firme de consultanta care vor prezenta diverse situatii care pot apare, in ceea ce priveste accesarea fondurilor de finantare. De asemenea, membri ai Parlamentului si ai Comisiei Europene vor raspunde intrebarilor pe care le au oamenii de afaceri, pentru ca, impreuna, sa gaseasca cea mai buna varianta de colaborare.

Seminarul este organizat de TEMPLUS ADVERTISING Bucuresti si face parte din campania ACTIV INVESTOR.

Parteneri ai evenimentului de la Sfantu Gheorghe sunt BCR, Romtelecom, Generali Asigurari, Sodexho, FNGCIMM, Senior Software, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media: Ziarul Financiar, Finantare.ro, Radio Romania Actualitati, Romania Libera, Bani si Afaceri, Comunicate Media, Smart Bank, Smart Financial si presa locala.

NOTA: Firmele invitate la seminar nu platesc taxa de participare la lucrarile seminarului. De asemenea, coffee-breakul si bufetul sunt gratuite.

Detalii despre campania de evenimente B2B pe care a initiat-o Templus Advertising in urma cu aproape 3 ani si care se va derula si in 2007, gasiti pe site-ul companiei TEMPLUS ADVERTISING.

Pentru mai multe informatii:

Telefon: 021 / 319 37 66

E-mail: [email protected].

Sursa: Templus Advertising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.