SolePAD Craiova, la confluenta a doua judete surori

Joi, 7 iunie 2007, incepand cu ora 09:30, reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).

Constituind o premiera in programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc in Sala de Conferinte a Hotelului Plaza din localitate. Agenda se anunta inca de pe acum extrem de interesanta.

Orange Romania va prezenta la SolePAD Craiova “Solutii de comunicare eficienta pentru afaceri”, in timp ce reprezentantii companiilor BIT Software, DELL si CITRIX vor aduce in fata auditoriului cele mai eficiente solutii si tehnologii pe care fiecare dintre cele trei companii le ofera mediului de afaceri din Romania.

Participantii vor avea ocazia sa se cunoasca si chiar sa puna bazele unor noi parteneriate. La conferinta participa si presedintele filialei ARIES (Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software) Oltenia, care va vorbi despre “IMM-urile novative, motorul dezvoltarii regionale”, dar si despre serviciile de suport oferite de asociatie.

Nici la SolePAD Craiova nu vor lipsi prezentarile axate pe “Finantari” (Fondul Local de Garantare Craiova, Filiala FNGCIMM IFN S.A) si pe “Schimbarile din legislatia fiscala odata cu intrarea Romaniei in U.E” (Directia Generala a Finantelor Publice Craiova).

Evenimentul se va incheia cu prezentarile sustinute de reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si ai OTIMMC (Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie) Craiova.

SolePAD Craiova este promovat cu sprijinul partenerilor media: Gazeta de Sud, Radio Sud, Radio Oltenia Craiova, National FM, Cuvantul libertatii, 24 FUN, Finantare.ro, Casa si Biroul, PR Wave, respectiv publicatiile Agora Media: eWEEK, Channel Partner, PC Magazine, Agora News, Sintetic si NetReport.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

Pentru mai multe informatii:

Telefon: 021 / 529 17 77

E-mail: [email protected].

Sursa: Agora Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.