Conferinta: Fondurile Structurale si de Coeziune pentru Romania

Reprezentantii Ministerului Transporturilor participa la Galati, in perioada 12-13 iunie 2007, la conferinta “Fondurile Structurale si de Coeziune pentru Romania”, unde vor sustine prezentarea Programului Operational Sectorial de Transport 2007-2013.

Conferinta este a opta dintr-o campanie finantata prin Programul PHARE si initiata de Ministerul Economiei si Finantelor. Campania consta in organizarea a opt conferinte regionale, in fiecare regiune de dezvoltare a Romaniei, respectiv in orasele Iasi, Amara, Brasov, Baia Mare, Arad, Craiova, Buftea, Galati si o conferinta internationala desfasurata la Bucuresti.

Scopul campaniei este constientizarea publicului larg asupra importantei Fondurilor Structurale si de Coeziune, asupra modalitatilor de accesare a fondurilor comunitare nerambursabile, a dezvoltarii si implementarii proiectelor de finantare.

In cadrul conferintei vor sustine prezentari delegati ai Autoritatilor de Management pentru fiecare dintre cele 7 Programe Operationale aferente perioadei 2007-2013 (Programul Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice, Programul Operational Sectorial de Transport, Programul Operational Sectorial de Mediu, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative, Programul Operational de Dezvoltare Regionala, Programul Operational de Asistenta Tehnica).

Vor fi invitati sa participe la acest eveniment reprezentanti ai institutiilor de administratie centrala, regionala si locala, organizatii patronale si de afaceri, sindicate, organisme non-guvernamentale, institutii din domeniul bancar, invatamant si experti din alte state membre ale Uniunii Europene.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.