Raiffeisen Bank – crestere de 300% a volumului de credite adresate IMM-urilor

Raiffeisen Bank a dezvoltat o forta de vanzare dedicata sectorului IMM, avand in prezent peste 200 de specialisti care au beneficiat de programe de instruire si calificare in domeniu. In urma acestor actiuni, timpul de raspuns la aplicatiile de credite IMM s-a redus la jumatate, a crescut calitatea servicilor oferite, iar produsele au fost adaptate nevoilor de dezvoltare ale IMM-urilor. Cresterile au fost insa si cantitative, volumul de credite acordate IMM-urilor a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 300%.

Raiffeisen Bank continua si in luna iunie promotia de dobanda la creditele KfW pentru IMM-uri – pentru credite in lei (0,5% pe an+BUBOR la o luna). Valoarea unui credit este intre 3.000 si 250.000 de euro (echivalent in RON) si sunt destinate IMM-urilor din localitati care au mai putin de 50.000 de locuitori.

Pe baza unei documentatii simplificate, clientii pot opta pentru doua tipuri de credite, acordate in lei: KfW pentru investitii (pana la 60 de luni) si KfW pentru capital circulant (pana la 12 luni). Banca ofera produsele de creditare KfW dintr-o linie de finantare in valoare de 30 de milioane de euro, in cadrul Programului de sprijin al IMM-urilor initiat de Uniunea Europeana, prin Banca de Dezvoltare a Germaniei (KfW) in cooperare cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Raiffeisen Bank are peste 130.000 clienti IMM, iar volumul de credite acordate acestui segment a crescut cu peste 40% in anul 2006, iar depozitele au crescut cu peste 43%, in aceeasi perioada.

Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.